22,02,2024

Mbahen Garat komunale të Fizikës 2024 për nxënësit e klasëve të IX, X, XI dhe XII

Must Read

Gjatë ditës së sotme, organizuar nga Drejtoria e Arsimit dhe Shoqata e Fizicientëve nga Ferizaj, në ambientet e shkollës “Tefik Çanga”, u zhvilluan Garat Komunale të Fizikës për nxënësit e klasëve të 9, 10, 11 dhe 12.

Dy nxënësit më të suksesshëm nga çdo klasë, do të marrin pjesë në Garat Republikane që do të mbahen gjatë këtij muaji.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img