02,12,2023

Matura, Ministria e Arsimit: Ja cilat janë përgjigjet e sakta për testin e anglishtes

Must Read
Matura

Mbi 40 mijë maturantë i janë nënshtruar sot këtij testi, rezultat i të cili pritet të bëhet publik në ditë e ardhshme.

Ministria ka vënë në dispozicion edhe linkun përkatës ku secili mund të kontrollojë përgjigjet e testit http://akp.gov.al/index.php?op…

The post Matura, Ministria e Arsimit: Ja cilat janë përgjigjet e sakta për testin e anglishtes appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img