30,09,2023

Marsi hiperaktiv i Jahjagës

Must Read

Atifete-Jahjaga-Biden-637x424

Analistët vlerësojnë se aktivitetet e politikanëve në fund të mandatit rëndom mbahen mend më shumë.

Presidentja ka shumëfishuar aktivitetet në fund të mandatit, shkruan sot Koha Ditore.

Gjatë muajit që shkoi shefja e shtetit ka takuar personalitete të larta ndërkombëtare.

Ka marrë vendime të rëndësishme dhe ka bërë një sërë vizitash. Një numër i madh i veprimeve të saj ndërlidhen me çështje gjinore.

Analistët vlerësojnë se aktivitetet e politikanëve në fund të mandatit rëndom mbahen mend më shumë, kështu që, në këtë rast, nuk bën përjashtim as presidentja Jahjaga, për të cilën kanë thënë se krijon përshtypjen se gjithçka e ka lënë ta realizojë në javët e fundit të qëndrimit në post.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Mbi 41 milion euro është buxheti i Komunës së Ferizajt, i miratuar për vitin e ardhshëm

Këtë të premte është mbajtur mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Ferizajt, e kryesuar nga kryesuesi Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img