18,06,2024

Maqedonia nuk ka zgjedhje me 5 qershor

Must Read
Kuvendi i Maqedonisë

Me 96 vota për dhe Kuvendi miratoi ndrushimet e Kodit zgjedhor, sipas të cilave anulohet vendimi paraprak për zgjedhje të jashtëzakonshme.

Në anën tjetër, nuk është caktuar data për mbajtjen e tyre, respektivisht u vendos që ato të mbahen kur të krijohen kushte që ato të jenë demokratike.

The post Maqedonia nuk ka zgjedhje me 5 qershor appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Aliu: Nënkalimi për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë, tashmë ka mbyllur gjysmën e punimeve

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se nënkalimi te stacioni i Policisë për vetura...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img