17,04,2024

Maqedonia do të investojë 3 milionë euro për parandalimin e fatkeqësive natyrore

Must Read

Maqedonia do të jetë edhe pjesë e softuerit të përbashkët hidro-meteorologjik të vendeve të rajonit. Ky sistem është platformë që do të identifikojë ndodhitë me mundësi rreziku dhe ndikimin e tyre posaçërisht kur këto ndodhi përfshijnë më shumë shtete.

Kjo u tha në Konferencën ndërkombëtare që mbahet deri më 9 shkurt në Shkup, me mbështetje të USAID-it dhe Bankës Botërore, ndëkaq marrin pjesë ekspertë të më shumë se 20 vendeve, ndër të cilët edhe nga Britania e madhe, Suedia, Rusia, Kina, etj./Telegrafi/

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img