22,06,2024

Ligji i Darvinit (Muharrem Svarqës) në politikë!!

Must Read

Lulzim Aliu

Nëse do punë, nëse do investime, nëse do të mbijetosh, nëse do që të mbetesh kryetar fshati, nëse do që të jesh dikushi, atëherë bëhu me ne, bëhu si ne.

Kështu u duk dhe kështu ishte dje kalimi i biznesmenit, kryetarit të fshatit Bibaj të Ferizajt, nga PDK në LDK.

Ndërsa, kjo që po shihet në foton e mëposhtme nuk është copë druri, siç po duket, por është një flutur që e vërejta sot në bjeshkë, në ahishte.

Adaptim për mbijetesë.

Flutura po duket origjinal si copë druri pikërisht siç po duket sot Fatoni në LDK.

FB_IMG_1468064513164 FB_IMG_1468064505926

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img