21,05,2024

Ky është i ndjeri Bedri Curri- i vrarë në mënyrë misterioze! (Foto)

Must Read

3

Vrasja e Bedri Currit nga Korretica, bëri bujë jo vetëm për vrasjen e tij enigmatike, por edhe për dyshimet se ka qenë një nga dëshmitarët e Gjykatës Speciale. Pas publikimit të disa fotove me një person tjetër- më në fund mediat kanë botuar edhe fotot e viktimës për vrasjen e të cilit është spekuluar se e lidhin me Gjykatën Speciale.

Fotot që po qarkullojnë shihet sesi në momente të ndryshme të jetës së tij. 1

 

2

3

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Caktohen dy ditët se kur do të mbahet testi i Arritshmërisë

Mbi 23 mijë nxënës më datë 25 dhe 28 qershor do t’i nënshtrohen testit të Arritshmërisë. Këtë vit shpërndarja...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img