03,12,2023

Kush thotë se Tito vdiq si mysliman, me Kuran në dorë? (Video)

Must Read
Tito gjatë hospitalizimit

“Kur Tito vdiq, shkuam së bashku unë dhe ambasadori algjerian të Abdul Hamid Adza për të parë në librin e ngushëllimeve.  E pyeta se çfarë besimi ka vdekur ai njeri. Duket se ai vdiq në besim, duke lexuar Kuranin.” ka thënë  në intervistë Jusufspahiq.

Vetëm kur arritëm atje, ne menjëherë iu afruam Berislav Badurina, unë mendoj se ishte emri i tij, kabineti i tij ose sekretari personal. Ai ecte aferë meje dhe me thotë:

– Urime.

– Për hir të Zotit, vëlla? Njeriu ka vdekur, çfarë përgëzojmë?

– Vdiq në besimin tuaj!

– Unë kam qenë i habitur.

– Në besimin tuaj. Ai vdiq në leximin e Kur’anit. Kurani është e treta herë që lexoj.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wuj_x1FAV88?feature=oembed&w=640&h=360]

The post Kush thotë se Tito vdiq si mysliman, me Kuran në dorë? (Video) appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img