23,07,2024

Kush do ta zëvendësojë Nikola Gruevskin?

Must Read
Nikola Gruevski

Mediat maqedonase shkruajnë se kjo lëvizje kuptohet si një nismë zyrtare e fushatës për prani më të madhe të Poposkit dhe Todorovit në mesin e anëtarësisë së partisë dhe në mesin e qytetarëve.

“Kush do të kalojë më mirë te populli, te anëtarësia, ai do të propozohet për kryetar të VMRO-DPMNE-së. Gruevski dhe njerëzit e tij nga Komiteti Qendror, përkrahjen më të madhe ia japin Nikolla Poposkit, i cili perceptohet si një funksionar i papërlyer dhe person që komunikon mirë me bashkësinë ndërkombëtare dhe partnerët strategjikë të Republikës së Maqedonisë”, thonë burimet partiake për portalin sdk.mk.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj hap konkursin për pranimin e studentëve të rinj

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) ka hapur sot konkursin për pranimin e studentëve të rinj në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img