17,04,2024

Kur majmunët luftojnë për të drejta të barabarta…(Video)

Must Read

 

Këto kafshë të vogla për tu testuar janë sjellur në laborator. Secili prej tyre kërkon të marrë për të ngrënë, por shikoni çfarë ndodhë kur dikujt tjetër i jepet ushqimi.

Ata ndikohen emocionalisht dhe tentojnë të hapin dyert për të  dalur jashtë. Kanë dëshirë që të ndihen të lirë, këto ndjenja i kanë të afërta me njerëzit.  Shikoni videon për të parë reagimin e tyre, në mënyrë kaq të vendosur. /Lajmi.net/

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img