22,02,2024

Kupa e Kosovës 2023 në not, KN “Kastrioti” mbledhë 23 medalje

Must Read

Sot më 26/11/2023 KN “Kastrioti” morri pjesë në garën “Kupa e Kosovës 2023” në të cilën garuesit pjesëmarrës thyen rekorde të reja personale në disiplina të ndryshme dhe u shpërblyen me medalje gjithashtu. Gjithsej numri i medaljeve të kësaj gare vendore është 23.
Vazhdojmë drejt garave të ardhshme me

Rezultatet:

Shkëmb Reçica
100m Bretkocë 🥇
100m Delfin 🥇
50m Delfin 🥇
50m Bretkocë 🥈
100m Krol 🥉

Fjolla Rushiti
100m Bretkocë 🥈
50m Bretkocë 🥈
100m Shpinë 🥈
50m Shpinë 🥈
4x50m MIX 🥈
4x50m Krol 🥉

Alea Veliu
100m Bretkocë 🥉
50m Krol 🥉
50m Delfin 🥈
100m Delfin 🥈
4x50m MIX 🥈
4x50m Krol 🥉

Emira Ramadani
50m Bretkocë 🥉
4x50m MIX 🥈
4x50m Krol 🥉

Eruna Maloku
50m Bretkocë 🥈
4x50m MIX 🥈
4x50m Krol 🥉

Dhe Dea Kastrati në kategorinë e fillestareve u rendit në top 🔟.

Faleminderit të gjithë përkrahësve të çdo lloj forme që janë pjesë e sukseseve tona të përbashkëta.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img