09,12,2023

Kosovari Lindon Demiri nga Ferizaj do ta përfaqësoj Kosovën në Kampionatin Mediteran të Muay Thai

Must Read

Përfaqësuesit e Federatës së Muay Thai të Kosovës kanë udhëtuar drejt Greqisë për të përfaqësuar vendin tonë në Kampionatin Mediteran të Muay Thai, i cili do të mbahet në Loutraki të Greqisë nga data 2 deri më 6 Nentor. Për Kosovën, ky është një rast unik për të shpërfaqur talentin dhe aftësitë në botën e Muay Thai.

Në këtë kampionat të rëndësishëm, garuesi i talentuar Lindon Demiri, i lindur dhe rritur në Ferizaj, është favoriti kryesor i Federatës së Muaythai të Kosovës. Demiri është një pionier i Muay Thai në vendin tonë dhe është një shembull i shkëlqyeshëm i pasionit dhe predikimit të duhur që nevojitet për të përballuar sfidat e sportit.

Historia e sukseseve të Lindon Demirit është e mbushur me triumfe të shkëlqyera në garat vendore dhe ndërkombëtare të Muay Thai. Ai është një burim krenarie për vendin tonë dhe një shembull i frymëzimit për të rinjtë që ndjekin ëndërrat e tyre sportive. Me një pasion të pamatshëm dhe angazhim të plotë, Lindon Demiri është gati të përballë sfidat e një konkurrence të nivelit të lartë në Kampionatin Mediteran.

Kryetari i Federatës së Muaythai të Kosovës, Shpejtim Ahmetaj, dhe trajneri Korab Sinani janë të vendosur që të mbështesin ekipin e tyre me të gjitha burimet dhe eksperiencën e tyre në këtë udhëtim të rëndësishëm. Ata janë të plotësisht të bindur se Lindon Demiri, së bashku me ekipin e tij të përgatitur mirë, do të sjellin sukses dhe medalje në Kosovë.

Kampionati Mediteran i Muay Thai është një nga ngjarjet më të rëndësishme të këtij sporti në rajonin e Mediteranit. Niveli i konkurrencës është i lartë dhe sfidues, por Lindon Demiri është i përgatitur për të përballuar çdo sfidë. Ai ka punuar me devotshmëri për të përmirësuar aftësitë e tij teknike dhe fizike dhe është gati të tregojë botës së Muay Thai se cilësitë e tij janë të jashtëzakonshme.

“Në emër të të gjithë qytetarëve të Kosovës, ne u dëshirojmë suksese të mëdha Lindon Demirit në Kampionatin Mediteran të Muay Thai. Jemi shumë krenarë për përfaqësimin e Kosovës në këtë ngjarje dhe shpresojmë që ky do të jetë një hap i rëndësishëm drejt suksesit të mëtejshëm për sportin e Muay Thai në vendin tonë. Kujdesi, puna dhe pasioni i Lindon Demirit janë një frymëzim për të rinjtë që ndjekin ëndërrat e tyre sportive. Suksese të mëdha Lindon Demirit dhe Federatës së Muaythai të Kosovës!”, u shpreh Korab Sinani, ish kampion i botës në Muay Thai dhe njëherit trajner i Lindon Demirit.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Paraburim prej 40 ditësh për “baronin e drogës” Gëzim Çela, i cili dje u arrestua në Ferizaj

Paraburgim ndaj G.Ç., i kërkuar nga Republika e Shqipërisë në bazë të urdhër arrestit ndërkombëtar për shkak të veprave...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img