25,05,2024

Komuna e Ferizajt ndan 260 serra për ferizajasit

Must Read

Komuna e Ferizajt, respektivisht Drejtoria e Bujqësisë ka bërë publikimin e përfituesëve të serrave 50 m2 për vitin 2024.

Ky subvencion po mirëpritet dhe vlerësohet lartë nga qytetarët të cilët i ndihmon në ekonomitë e tyre familjare.

Thirrjen për aplikim komuna e kishte bërë me 5 prill 2024, kurse sot bëri të ditur emrat të cilët përfituan. Të drejtë aplikimi kishin të gjithë qytetarët e komunës së Ferizajt.

Linku 👉🏻 https://www.facebook.com/share/p/MroRbyv6AiRWKK2b/?mibextid=WC7FNe

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person në Ferizaj, i dyshuar se ka kryer rrëmbim të një personi në Fushë Kosovë

Me datë 25.05.2024 rreth orës 09:35 policia rajonale e Ferizajt ka pranuar një informatë me telefon nga një femër...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img