13,04,2024

KEDS-Vazhdojnë punimet në rrjet. Këto pjesë do të kenë ndërprerje të rrymës ditën e Shtunë

Must Read

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV J09 Drejtimi i Komogllavës (kodi: 40000009) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: fshatrat: Bibaj (4 konsumatorë), Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magjistralja Prishtinë – Ferizaj (1 konsumator) dhe Varosh.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në punë e Transformatorit te Ri, Ormanit 0.4kV në Komogllavë Abazët TS i Ri.


Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat  (kodi: 40000002) në dy termine nga ora 08:00 deri 09:00 dhe nga ora 16:00 deri në orën 17:00.

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/35/10[kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Kema Sojeve (kodi: 40000002189 ) ora 08:00 deri 17:00

Vendet: Fshati Sojevë.

Arsyeja: zhvendosja e trafostacionit 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Një muaj paraburgim ndaj V.A., i dyshuar për vrasjen e ish-gruas në Ferizaj

Ferizaj, 13 prill 2024 – Gjykata Themelore në Ferizaj – Departamenti i Krimeve të Rënda  ka aprovuar kërkesën e...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img