18,06,2024

KE ndan 96 milionë euro për hekurudha në Kosovë, Shqipëri dhe Serbi

Must Read

Komisioneri për Zgjerim Johannes Hahn ka thënë sot ne forumin biznesor për Ballkanin Perëndimor që po mbahet në Paris se BE do të ndajë 150 milionë euro për vendet e rajonit që do të mundësojnë lidhjet ndërmjet tyre.

Ai ka thënë se potenciali që e kanë vendet e rajonit do të shfrytëzohet plotësisht vetëm nëse zbatohen reformat në tërësi.

Kemi vendosur që ta ndajmë 96 milionë euro për tre projekte infrastrukturore në Serbi, Shqipëri dhe Kosovë. Po ashtu do të sigurojmë edhe 50 milionë euro për masa ekologjike sic është efikasiteti energjetik në ndërtesa banimi dhe hidro-projekte” ka thënë ai.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Aliu: Nënkalimi për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë, tashmë ka mbyllur gjysmën e punimeve

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se nënkalimi te stacioni i Policisë për vetura...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img