17,07,2024

Kadetët e FSK-së u bashkohen ushtrive të rajonit të Maqedoni

Must Read

Mbahet ushtrimin Fushor “Kampi Veror 2016”, në poligonin ushtarak në Krivollak të Maqedonisë, ku janë prezent kadetët e FSK-së dhe kadetët e shteteve tjera.

Ushtrimin fushorë në Maqedoni do ta ndjekin për së afërmi personalitete shtetërore dhe ushtarake nga shtetet pjesëmarrëse.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për përdorim të armës

Policia e stacionit në Ferizaj me datën 15.07.2024 rreth orës 23:30 ka pranuar një informacion se në rrugën  ‘’Vëllezërit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img