17,04,2024

Johanes Hahn do të kërkojë qeveri të zgjeruar në Maqedoni

Must Read

Zhurnal mëson se Hahn para liderëve politik do të prezantojë një projekt për krijimin e një qeverie të zgjeruar.

Në këtë qeveri pjesëmarrës do të ishin VMRO, LSDM, BDI dhe Lëvizja Besa ndërkohë që opozita do përbëhej nga PDSH dhe Aleanca për Shqiptarët.

Kjo qeveri do e kishte mandatin 3-4 vite, kurse si mision do ta kishte zbatimin e të gjitha reformave që janë si rekomandime nga Komisioni Evropian.

Sipas informacioneve kryeminsitër i kësaj qeverie nuk do të jetë Nikolla Gruevski, por dikush tjetër i pranuar nga të gjithë, por që duhet të vie nga partia e cila ka fituar më shumë vota dhe mandate.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img