03,12,2023

Jep dorëheqje zv/kryeministri kroat

Must Read
Tomislav Karamarko

 

Më parë Bashkësia Demokratike Kroate (HDZ) njoftoi se Karamarko sot do të jap dorëheqje nga Qeveria.

Komisioni për Konflikt të interesit sot ka vendosur se Karamarko ishte në konflikt interesi për paraqitjen e pikëpamjeve personale për tërheqjen e procedurës së arbitrazhit kroat me MOL-in.

Karamarko duhet të përjashtohet nga të gjitha aktivitetet në qeveri rreth INA-s për shkak të konfliktit të interesit, thotë Komisioni, dhe konsideron se Karamarko me aktivitetet e tij ka realizuar konflikt interesi.

Sot u morr vendimi se Karamarko ka shkelur detyrën për shkak se nuk ka informuar opinionin në lidhje me biznesin e tij dhe marrëdhëniet miqësore me Josip Petroviçin.

The post Jep dorëheqje zv/kryeministri kroat appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img