11,12,2023

Ja kandidatët e propozuar nga Marjan Dema, për prorektorë!

Must Read

marjan-780x439

Drejtuesi i ri i Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema, në mbledhjen e parë të senatit ka propozuar 5 prorektorët, që do ta kompletonin kabinetin e tij.

Kandidatët që iu propozuan Këshillit Drejtues janë: Naser Sahiti, prorektor për mësimdhënie, Mryrvete Badiviku prorektore për financa, Afrim Hoti prorektor për marrëdhënie ndërkombëtare, Teuta Pustina- Krasniqi prorektore për cilësi, dhe Faton Berisha, prorektor për shkence.

LEXO EDHE: Këta do të jenë prorektorët e rinj politik, të UP-së

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Paraburim prej 40 ditësh për “baronin e drogës” Gëzim Çela, i cili dje u arrestua në Ferizaj

Paraburgim ndaj G.Ç., i kërkuar nga Republika e Shqipërisë në bazë të urdhër arrestit ndërkombëtar për shkak të veprave...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img