16,04,2024

Infantino ia bën bajat Serbisë: FIFA ka vendosur, kot e keni

Must Read

Presidenti i FIFA-s, Gianni Infantino, ia ka bërë totalisht bajat Serbisë dhe përfaqësuesit të Federatës së Serbisë në kongresin e 66-të të FIFA-s ku u pranua Kosova.

Kosova u pranua me 80 për qind të votave në FIFA.

Dhe para këtij vendimi të madh, ishte përfaqësuesi i Serbisë ai që ka kritikuar ashpër këtë gjë.

 Por, me të përfunduar fjalimi i tij, ka reaguar presidenti i FIFA-s, Gianni Infantino.

FIFA ka vendosur, kot e keni

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img