22,06,2024

Hidhet lëndë helmuese në shkollë, evakuohen 120 nxënës

Must Read

kruje

120 nxënës të shkollës 9-vjeçare “Adem Gjeli” në Fushë-Krujë janë evakuuar pas rrezikut për një lëndë helmuese në ambientet e shkollës.

Ngjarja është ende e paqartë, por dyshohet se në ambientet  jashtme të shkollës të jetë hedhur nga persona ende të paidentifikuar një lëndë helmuese.

Kjo, pasi sipas dëshmive të para nga nxënësit dhe mësuesit e shkollës, ata kanë filluar të kenë probleme me frymëmarrjen.

Nxënësit dhe stafi i mësuesve u evakuuan nga ambientet e shkollës, ku ka nisur në hetim për të mësuar motivin dhe personat që hodhën lëndën helmuese.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img