22,02,2024

Hapet edhe qendra e katërt për Kujdesin dhe Zhvillimin gjatë Fëmijërisë së Hershme

Must Read

Në kuadër të bashkëpunimit në mes Save the Children, Drejtorisë së Arsimit dhe Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, sot në SHFMU “Ali Hadri” në Mirash, zyrtarisht u hap qendra që ka të bëjë me Kujdesin dhe Zhvillimin gjatë Fëmijërisë së Hershme që përfshinë moshat 3-5 vjeç. Në ceremoninë zyrtare të hapjes mori pjesë Hana Lamagjema, zyrtare e lartë në Save the Children, zyrtarë nga Drejtoria e Arsimit dhe shumë banorë të fshatit.

Qëllimi i këtij projekti ka të bëjë me përmirësimin e qasjes dhe cilësisë në Zhvillimin dhe Kujdesin në Fëmijëri të Hershme.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img