23,04,2024

Gruevski jep 5 mijë euro për ata që shpërngulen në fshat

Must Read
Nikolla Gruevski

Projekti mbanë emrin “Nga qyteti në fshat për një fillim të ri”.

Gruevski madje lavdërohet se jep mbi 5000 euro ndihmë për ata që marrin këtë vendim që shpërngulen nga qyteti në fshat, raporton zhurnal.mk.

Gruevski dha sqarime se çka mundëson ky projekt. Mes tjerash tha se të gjithë ata që do të vendosin të largohen nga qyteti, do tju mundësohet që tu jepen ndihmë prej 6000 euro, që me këto para të renovojnë ose të ndërtojnë një shtëpi në fshat.

Ai tha se këto përfitime mund ti shfrytëzojnë të gjithë qytetarët të cilët më herët kanë jetuar në fshat, ndërsa tani jetojnë në qytet.

Mirëpo këto përfitime mund ti shfrytëzojnë vetëm ata që nuk kanë rrog më të madhe se 21.813 denar rrogë neto.

The post Gruevski jep 5 mijë euro për ata që shpërngulen në fshat appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Gjen kuletën me 320 euro, qytetari nga Ferizaj e dorëzon në polici

Një qytetar nga Ferizaj ka gjetur një portofol me para dhe ka dorëzuar atë në polici. Policia njofton se në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img