07,12,2023

Greqi: Evakuohen dy kampe të tjera emigrantësh

Must Read

“Në dy kampet ishin mbledhur rreth 1 900 emigrantë, të ardhur kryesisht nga Maroku, Algjeria dhe Pakistani”, theksoi policia lokale.

Ndërsa dje policia kishte proceduar, larg medias, me evakuimin e një kampi me rreth 1000 migrantë pranë Polykastro-s, rreth 20 kilometra nga kufiri me Maqedoninë.

Këto tre kampe të improvizuara ishin rritur pas shpërbërjes së kampit të Idomenit që ndodhej më në veri, ku ishin strehuar rreth 4 000 emigrantë, pranë kufirit me Maqedoninë.

The post Greqi: Evakuohen dy kampe të tjera emigrantësh appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Prelez të Muhaxherve

Gajtë ditës së sotme kryetari i Ferizajt Agim Aliu ka nënshkruar një marrëveshje me shoqatën "Qëndresa Kosovare" për...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img