17,04,2024

Gratë shqiptare, serbe dhe kroate punojnë bashkë në përpunimin e mishit të derrit (Video)

Must Read

Aty punojnë bashkë gratë shqiptare, serbe dhe kroate njofton Klan Kosova

Ky biznes që menaxhohet nga gratë mbështetjen e ka gjetur tek zyra e Bashkimit Europian.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img