25,05,2024

Gjermani: Punëtori kosovar mahnitë me interpretimin e tij në vendin e punës

Must Read

Gazmend Geci, ka mahnitur me interpretimin e tij me piano.

Ai ka hyrë live në Facebook, ku ka luajtur në këtë instrument.

Geci, punon në Gjermani në sektorin e ndërtimtartisë.

Kosovari ka ekzekutuar disa melodi në gjuhën shqipe.

Pianon e gjen në vendin e tij ku ishte duke punuar.

Për një moment Gazi e ndal punën.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGazmendGeci%2Fvideos%2F10219715854420951%2F&show_text=0&width=267″ width=”267″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>


https://www.facebook.com/1055585292/videos/10219715854420951/

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Policia kap shoferët me dronë në vijë të plotë, 200 euro gjobë dhe heqje e patentë-shoferit për 3 muaj

Policia ka njoftuar se në rrugën magjistrale Ferizaj-Viti, saktësisht në fshatin Gërlicë të Ferizajt ka ndaluar dy shoferë, njëri...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img