21,02,2024

Gjendja e arsimit shqip në Mal të Zi (Video)

Must Read

Shqiptarët në Mal të Zi janë të pakënaqur me gjendjen e arsimit në gjuhën shqipe dhe kërkojnë nga institucionet shtetërore të vendit respektimin e të drejtës elementare të arsimit në gjuhën amtare.

Ata kërkojnë që tekstet dhe programet shkollore të përfaqësojnë vlerat dhe kulturën kombëtare të nxënësve, si dhe përmirësimin e infrastrukturës në shumë objekte shkollore të shqiptarëve në Mal të Zi. Në këtë kuadër, Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Tekologjisë së Kosovës, Arsim Bajrami ishte këto ditë për një vizitë në Mal të Zi.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bpXJSdRNm7c&w=100&h=360]

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Ferizaj: Arrestohet Visar Avdyli, personi i kërkuar nga Norvegjia për një vrasje

Policia e Kosovës ka arrestuar në Ferizaj shtetasin kosovar me inicialet V.A, që ishte i kërkuar me udhërarrest ndërkombëtar. Sipas...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img