23,07,2024

Forca Detare i vjen në ndihmë një anije turistike

Must Read

Anija turistike “Raw Prawn”, me flamur anglez, 13 metra e gjatë ka dhënë sinjal për ndihmë, ndërsa në bord ishin 6 persona, të gjithë me shtetësi spanjolle.

Mësohet se anija P-03 “Shkumbini” arriti në koordinatat e dhëna dhe rimorkioi anijen që kërkoi ndihmë. Gjendja shëndetësore e ekuipazhit të anijes turistike është e mirë dhe pa probleme.

Anija P-03 “Shkumbini” e Rojës Bregdetare u akustua në kalatën T në Porto Palermo së bashku me anijen turistike.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj hap konkursin për pranimin e studentëve të rinj

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) ka hapur sot konkursin për pranimin e studentëve të rinj në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img