17,04,2024

Ermira Mehmeti qan në parlamentin shqiptar për skandalin e përgjimit (VIDEO)

Must Read
Ermira Mehmeti

Konferenca rajonale e grave parlamentare ishte zgjedhur nga Ermira Mehmeti për daljen e parë publike, pas publikimit të një bisede që pretendohej se ishte mes saj dhe Musa Xhaferrit.

Qetësinë që la ngashërima e Ermira Mehmetin, e mbushi duartrokitja e grave në sallë.

Me lot ndër sy dhe në ngashërim Mehmeti vazhdoi të flasë: Ajo që mbetet të them është si fitohet një betejë e tillë? Nëse mund të fitohet… nuk mund ta them”, ka mundur të thotë Ermira Mehmeti duke theksuar se biseda e publikuar e saj ishte një montazh, pasojë e një përplasjeje të fortë politike në Maqedoni.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lhVHDXV_trk?feature=oembed&w=640&h=360]

The post Ermira Mehmeti qan në parlamentin shqiptar për skandalin e përgjimit (VIDEO) appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img