09,12,2023

Endrit Uruçi Kampion Mbarkombëtar në shahun rapid

Must Read


Nën patronatin e Ministrisë Kulturës Rinisë dhe Sportit në Prizren me datë 28.10.2023 u mbajt Kampionati Mbarkombëtar i Shahut në formatin Rapid ku morën pjesë 165 shahistët më të mirë nga trojet Shqiptare!

Garat u zhvilluan sipas sistemit zvicërran ku mbas 9 xhirove me 8.5 pikë Kampion doli supertalenti nga Ferizaj FM Endrit Uruçi.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Paraburim prej 40 ditësh për “baronin e drogës” Gëzim Çela, i cili dje u arrestua në Ferizaj

Paraburgim ndaj G.Ç., i kërkuar nga Republika e Shqipërisë në bazë të urdhër arrestit ndërkombëtar për shkak të veprave...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img