Sport

Edion Sadriu, talenti 12 vjeçar shqiptarë i FC KONIZ Bern


Publikuar më:


Futbollisti 12 vjeqar Edion Sadriu është një prej talenteve Shqiptarë në Zvicër, i cili luan në klubin e njohur zviceran të futbollit FC KONIZ Bern.

Eduon Sadriu, është një futbollist i cili luan në dy pozicione si mbrojtës dhe mesfushor në klubin zviceran FC KONIZ Bern.

Që në moshën 6 vjeçare, ai filloi stërvitjet e futbollit në vendbanimin e tij në klubin FC KONIZ Bern. Nuk kaluan shumë kohë dhe talenti i tij mahniti të gjithë. Me ekipin e tij, Sadriu fitoi shumë ndeshje dhe mori shumë e shumë medalje
.
Në klubin FC KONIZ Bern. Sadriun e përshkruajnë si të “paparashikueshëm me topin” dhe pasimet e tij janë të “klasit botëror”.

Edioni gëzon një mbështetje të madhe prej familjes dhe rrethit të tij. Ai është një djalë i edukuar në frymën Shqiptare me ambicie dhe ëndrra të mëdha, që një ditë ta ndjekë rrugën e suksesit të futbollistëve shqiptarë.

To Top