15,06,2024

Edhe Nishani shtroi darkë për Bajram

Must Read
Bujar Nishani

Presidenti ka uruar që ky Bajram të pakësojë grindjet dhe sherret, ndërsa e cilësoi të nevojshme këtë rrugë të përsosjes në rrugën e Zotit sidomos sot kur shumë njerëz e keqpërdorin fenë duke vrarë të pafajshëm

“Ditët e Ramazanit na dhanë mësimin madhështor se po aq i madh sa është tundimi i mëkatit, aq i madh është edhe kujdesi i zotit për të na mbajtur larg atij tundimi. Sakrifica e ditëve të kaluara nuk ishte Ramazani i fundit, as ky i fundit Bajram. Çka po përjetojmë është një rrugëtim i përsosjes në rrugën e zotit”, ka deklaruar Nishani.

Përsosja sipas Nishanit është e domosdoshme, “Sidomos sot kur njerëz të të njëjtit besim, që zbatojnë të njëjtat rite dhe festa bëjnë kasapana të përgjakshme edhe brenda të njëjtit besim. Njeriu që sakrifikon për përsosje shpirtërore është i pamposhtur”, u shpreh Kreu i Shtetit.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Ka ndërruar jetë Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës , nënoficeri, Rreshteri i parë i FSK-së Muhamet R. Beqiri

Është ndarë nga jeta veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, nënoficeri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rreshterit i...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img