15,06,2024

E quajti Skënderbeun terrorist, peticion online për shpalljen ‘Non Grata’ të historianit turk

Must Read
Historiani turk

Reagimi ka ardhur ‘Lëvizja ShqipOn’, e cila nëpërmjet një peticioni online kërkon të mbledhë sa më shumë firma të qytetarëve që turku të shpallet ‘non grata’.

“Skënderbeu është simboli ynë kombëtar dhe si i tillë mbrohet prej Kushtetutës dhe Kodit Penal. Kërkojmë shpalljen NON GRATA të historiani turk Talha Uğurluel për fyerje të simboleve kombëtare shqiptare. Kërkojmë zbatimin e ligjit penal shqiptar dhe parimin e reciprocitetit mes popujve sanksionuar nga e drejta ndërkombëtare!”, shkruhet në peticionin online në faqen ‘Change.org’.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Varroset me nderime ushtarake nënoficeri i FSK-së që vdiq në vendin e punës

Këtë të shtune është varrosur me nderime ushtarake nënoficeri Muhamet Beqiri, i cili vdiq në vendin e tij të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img