20,05,2024

“E kam blerë vendin e punës për 3 mijë euro”

Must Read
Foto nga programi i mengjesit ne televizionin maqedonas

Në emisionin e mëngjesit “E dua Maqedoninë” në TV Sitel ai pohoi se e ka blerë vendin e punës për 3000 euro.

“Nuk mbështes asnjë parti politike dhe jam i pavarur. Unë e kam blerë vendin e punës për 3000 euro. Punoj në “Trafikun e Qytetit”. Si do të mi kthejë LSDM paratë kur të vijë në pushtet? A do të dalë ndonjë burrë që do të mi kthejë paratë e mia? Nga përfaqësues i OBRM-PDUKM e kam blerë vendin e punës”

Prezantuesja e emisionit e ndërpreu disa herë duke i thënë se ajo nuk e pyeti për blerjen e vendit të punës, megjithatë qytetari dukej i vendosur dhe i shqetësuar për kthimin e parave, shkruan Shekulli

The post “E kam blerë vendin e punës për 3 mijë euro” appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Caktohen dy ditët se kur do të mbahet testi i Arritshmërisë

Mbi 23 mijë nxënës më datë 25 dhe 28 qershor do t’i nënshtrohen testit të Arritshmërisë. Këtë vit shpërndarja...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img