25,06,2024

Drejtoria Rajonale e Policisë në bashkëpunim me komunën e Ferizajt realizojnë projektin ” Dita ndërkombëtare e fëmijëve”

Must Read

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj në bashkërendim me komunën e Ferizajt realizoi projektin ‘’Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve’’ që u mbajt tek sheshi ‘’ Adem Jashari ‘’ në Ferizaj.

Me këtë rast policia para fëmijëve prezantoi të gjitha njësitet dhe ekspozoi pajisjet me të cilat punon.

Ndërkaq, këtij aktiviteti iu bashkangjiten edhe pjesëtarët e FSK -së, KFOR-it, Brigada e Zjarrëfikësve dhe Emergjenca e Ferizajt.

Fëmijët patën rastin së afërmi të bashkëbisedojnë me pjesëtarët e secilit institucion dhe të marrin foto me të gjithë.

Ky aktivitet kishte për qëllim të rritë besimin e fëmijëve dhe prindërve të tyre për institucionet e tyre të sigurisë.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj uron të gjithë fëmijët për ditën e tyre, që ata të rriten të sigurt, me shëndet, të lumtur dhe të gëzuar.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img