17,04,2024

“Dita e djeshme ishte një ditë nga ato që të bën krenarë”

Must Read

Selmanaj njëherit shprehi mirënjohje për avokaten e Haradinajn, Rachel Lindon e cila në mënyrë dinjitoze paraqiti mbrojtjen për rastin, që pritet të përfundojë më mars.

Ja postimi i plotë:

Dita e djeshme, përvec epilogut të padrejtë dhe stërgjatës së vendimit final e i cili padyshimë që do të jetë triumfi i radhës per z.Haradinaj, ishte një ditë nga ato që të bën krenarë, duke filluar nga pjesmarrja e djeshme në seancën gjyqësore në Colmar, tutje raportimeve serioze e korrekte mediale mirëpo ajo që më emocionoi ishte avokatja e z. Ramush Haradinaj zonja Rachel Lindon, e cila me menyrë dinjitoze paraqiti mbrojtjen për rastin të cilin me datën 2 Mars do ta perfundojë me sukses!

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img