04,03,2024

Distrikti i Ferizajt: Këto janë vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës nesër

Must Read

Ferizaj.10.11.2016. Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit në distriktin e Ferizajt , do të ndodhin nesër në këto vende.

Më  11.11.2016   në  NS 35/10 kV Ferizaji II do të shkyçet:  

 • Dalja 10 kV Ujevara (Kodi: 40041011)    nga ora  10:00 deri në ora 13:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: qyteti (një pjesë), rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi dhe Barakat.

 

Më  11.11.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Jezerci ( 40042003) nga ora 10:00 deri në ora 13:00  dhe prej orës  16:00 deri në ora 17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Manastirci, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

 

Më  11.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj 1 do të shkyçet:   

Dalja 10 kV Drejtimi i Kinemasë(40040004)   nga ora  16:00 deri në ora  18:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: 12.Qershori (një pjesë), Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Skënderbeu dhe Sejdi Sejdiu.

Arsyeja e shkyçjes: punime nga KOSTT-i.

Më  11.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të shkyçet:  

 • Dalja 10 kV Kosovapetrolli ( 40041003)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr.”G.Terbeshi”, Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxhjerëve dhe bizniset private.

 • Dalja 10 kV Kosovatransi(40041004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK-së etj.

 • Dalja 10 kV Betoni ( 40041002)    nga ora 13:00 deri në ora 17:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr. Prizrenit, Saraishta, Lloshkobarë, Llojzë, Kosinë, Slivovë, Dremjak dhe bizniset private.

 

Më  11.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj 1 do të shkyçet:   

 • Dalja 10 kV Sherret ( 40040003)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS (MBTS), TS ” 14 “, TS ” 14″  (Kulla), TS Ura e Dudit, dhe rr. Epopeja e Jezercit.

 

 

Më  11.11.2016   në  NS 110/35/10 kV Ferizaji (Bibaj) do të shkyçet:  

 • Dalja 10 kV Rexhep Bislimi (Kodi: 40000003)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: Rexhep Bislimi,  Hasan Prishtina, Varoshi, Pylltaria, Kisha Katolike etj.

 • Dalja 10 kV Drejtimi i Qytetit (Kodi: 40000001)   nga ora 09:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, Hasan Prishtina, Pylltaria dhe Grupi i Bizneseve.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, punime të planifikuara shtrirja e kabllos XHP 1×150 mm2 nga TS Hajrizi deri te TS rr.Varoshii I.

Më  11.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj 1 do të shkyçet:   

 • Dalja 10 kV Emin Duraku(40040002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rrugët Emin Duraku e Gjon Sereqi, objektet banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe Seli Palushi.

 

Më  11.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të shkyçet:  

 • Dalja 10 kV Sillosi ( 40041001)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Ferizaji një pjesë, Talinovci I Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

 

 

Më  11.11.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Doganaj ( 40042004)    nga ora 16:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Doganaj, Zaskok, Pleshinë e Ulët dhe e Epërme, Dubravë dhe Fabrika e Ujit Pleshinë.

 • Dalja 10 kV Varoshi ( 40042005)    nga ora 16:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private.

 • Dalja 10 kV Gaqka ( 40042002)    nga ora 17:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Greme, Gaçkë, Burrnik Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

 

 

 

Më 11.11.2016  në  NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:  

 • Dalja 10 kV Pylltaria(40043004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kërbliq dhe  Leskovicë.

 

Më  09.11.2016  në  NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:  

 • Dalja 10 kV Kaçanik i Vjetër ( 40043007)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë dhe Begracë.

 

Më 11.11.2016  në  NS 35/10 kV Shterrpca do të shkyçet:  

 • Dalja 10 kV Breza ( 40044004)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevcë, Vërbishticë dhe bizniset private.

 

Më 11.11.2016  në  NS 35/10 kV Shterrpca do të shkyçet:  

 • Dalja 10 kV Shterpca 1 ( 40044001)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit -Komuna, Ambulanca, Shtëpia e mallrave.

 

Më 11.11.2016  në  NS 35/10 kV Shterrpca do të shkyçet:  

 • Dalja 10 kV Shterpca 2 ( 40044002)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Qendra e Shtërpcës.

 

Më  11.11.2016  në  NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:  

 • Dalja 10 kV Drejtimi 630 ( 40043003)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dushkajë, Stacioni  Hekurudhor, Stacioni i Autobusëve, Sheshi Ismajl Raka qendër, P-8.

 

 

Më 11.11.2016  në  NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Bobi (40043002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Bobi,Ivaja,Kotlina,Laqi,Bushi,Pusteniku, Strazha.

 

 

Më  11.11.2016  në  NS 35/10 kV Shterrpca do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Molika ( 40044007)    nga ora 13:00 deri ne ora  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla dhe TS Hotel Molika.

 

Më  11.11.2016  në  NS 35/10 kV Shtërrpca do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Pilana(40044008) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pilana, Farma dhe Gllogu.

.

 

Më 11.11.2016  në  NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:  

 • Dalja 10 kV Voskopoja ( 40043001)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Palloshë (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe bizniset private.

 

 

Më  11.11.2016  në  NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:  

 • Dalja 10 kV Qyteti( 40043005)    nga ora 16:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr. Emin Duraku, rr.  UÇK, lagjja Ramadan Agushi, Vakufi, Shtëpia e mallrave, PK. dhe kha Teqja Policia, Kuvendi Komunal.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për falsifikim të parasë në Ferizaj 

Me datën 28.02.2024, rreth orës 23:00 policia e stacionit në Ferizaj ka pranuar një informacion se në një lokal,...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img