19,04,2024

Çmimi “Gursel Sylejmani” i ndahet Xhevdet Pantinës

Must Read

Aktivitete për shënimin e 16 vjetorit të pavarësisë, kanë përfunduar me ekspozitën kolektive e organizuar nga Galeria e Arteve dhe Shoqata e Artistëve Figurativ “Zef Kolombi”.

Me punimet e tyre në këtë ekspozitë kanë marrë pjesë mbi 51 artistë, ndërsa kjo ekspozitë po mbahet për të 16 herë me radhë. Të pranishmit në këtë ekspozitë i ka përshëndetur nënkryetari i Komunës së Ferizajt Lulzim Aliu.

Çmimi tradicional për pikturën më të mirë apo veprën artistike më të mirë, i cili çmim mban emrin e dëshmorit dhe artistit “Gursel Sylejmani”, ju nda Xhevdet Pantina, nga vajza e dëshmorit Pranvera Sylejmani bashkë me nënkryetarin Lulzim Aliu.

Jurinë profesionale për përzgjedhjen e punimeve e përbenin: Mal Myrtaj (kryetar), Pranvera Sylejmani (anëtare) si dhe Avni Xh. Behluli (anëtar)

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim në Zhvillimin Rajonal

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, dhe ministri i Ministrisë të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img