23,02,2024

Çmimi global i naftës rritet në mbi 44 dollarë

Must Read

nafta-1 (1)

Çmimi i naftës së papërpunuar të mërkurën në mëngjes është tregtuar për 44.05 dollarë për një fuçi, që njëherësh paraqet çmimin më të lartë që nga dhjetori i vitit 2015.

Në fillim të javës çmimi global i naftës shënoi rritje të vogël nga shkaku i pritjeve të tregut lidhur me marrëveshjen për ngrirje të prodhimtarisë që pritet të arrihet në takimin e radhës të shteteve të OPEC-ut dhe atyre që nuk janë pjesë e OPEC-ut, që do të mbahet më 17 prill.

Të martën, çmimi i naftës së papërpunuar u tregtua për 43.40 dollarë për një fuçi.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img