19,04,2024

Challenge Cup: KH “Kastrioti” në shtator nikoqir i “Hkm Sala” nga Sllovakia

Must Read

Është hedhur shorti për Challenge Cup

Skuadra e KH “Kastrioti  do të ballafaqohet me skuadren “Hkm Sala” nga Sllovakia

KH KASTRIOTI – Hkm Sala- Sllovaki

Ndeshjet zhvillohen në Nëntor

KH “Kastrioti” ndeshjën e parë e zhvillojm si vendas, kurse të dytën si musafir

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim në Zhvillimin Rajonal

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, dhe ministri i Ministrisë të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img