25,06,2024

Bombola e gazit dëmton 13 shtëpi në Maqedoni

Must Read

Nga shpërthimi është dëmtuar një punëtori mekanike, dy automjete, si edhe trembëdhjetë shtëpi, të cilat gjenden aty pranë.

Ekspertizë në vendin e ngjarjes ka kryer një prokuror publik dhe një ekip nga MPB-ja.

The post Bombola e gazit dëmton 13 shtëpi në Maqedoni appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img