19,04,2024

Blin Mani, Artist i vitit 2023 në Ferizaj

Must Read

Në Galerinë e Arteve në Ferizaj, është mbajtur një program i pasur kulturo-artistik për fundvit.

Në këtë aktivitet ka marrë pjesë nënkryetari i Komunës së Ferizajt, Lulzim Aliu, drejtoresha e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Xhemile Murati-Shabani, artist të shumtë si dhe mysafirë të tjerë.

Me këtë rast është prezantuar një pasqyrë e të gjitha aktiviteteve të Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit për vitin 2023, ndërsa është bërë edhe shpallja e artistit të vitit me ç’rast është zgjedhur aktori Blin Mani aktor i teatrit “Adriana” në Ferizaj.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim në Zhvillimin Rajonal

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, dhe ministri i Ministrisë të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img