25,06,2024

“Biseda sekrete”, kjo është risia e “Facebook”-ut

Must Read

“Facebook”-u do të vijë me një tjetër risi sa i takon mbrojtjes së bisedave nga përgjuesit.

Bëhet fjalë për opsionin e ri të koduar që quhet “biseda sekrete”, që mund të lexohet vetëm nga dërguesi dhe marrësi i mesazhit. Kjo do të shmangë zbatimin e ligjit të mesazheve me përmbajtje intime, si dhe vet “Facebook”-n, që s’do të mund të kapë mesazhin.

Përfshirja e mesazheve me kod ka ardhur si pasojë e shqetësimit në rritje mbi privatësinë e mesazheve personale. “Bisedat sekrete” mund të lexohen vetëm në një pajisje dhe lejojnë vendosjen e kohë-matësve për bisedat.

Për momentin “bisedat sekrete” aplikohen vetëm për një numër të vogël përdoruesish, por deri në fund të verës pritet të kenë akses nga përdoruesi i gjerë.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img