22,06,2024

Betimi i presidentit në Kuvend (Drejtpërdrejt)

Must Read

hashim-1661

​Seancën solemne të Kuvendit të Kosovës, ku Hashim Thaçi do të betohet si president i vendit, mund ta ndiqeni drejtpërdrejt.

Në seancë pritet të marrë pjesë pozita dhe personalitete të ndryshme por jo edhe opozita.

Për ta ndjekur drejtpërdrejt klikoni KËTU

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img