29,05,2024

“Betimi i Hipokratit” në vepër

Must Read

Atëherë, kur profesioni më fisnik njerëzor, ai i mantel-bardhit është në krye të detyrës ndaj qytetarëve! “Të ndihmosh të tjerët dhe të kesh dhimbje për ta”  është betim hipokratian, ama para se gjithash është njerëzore!!!…
Rreth orës 08:30 në mëngjes mantel bardhët  duke i dhënë ndihmën e parë një qytetari epileptik i rënë përtokë përballë Qendrës së Kulturës, nën kujdesin e mjekëve të QKMF-Ferizaj!.

Fotot janë bërë nga një kalimtar i rastit,Agon Zhinipotoku, i cili tha se  është  habitur me sjelljen profesionale të këtyre mantel-bardhëve, por edhe përjetimi i tyre sikur  të ishte familjar i tyre.

13076978_1100049313350757_1815910025851992489_n (1) 13094412_1100049233350765_8816113483314754141_n

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person në Ferizaj, i dyshuar se ka kryer rrëmbim të një personi në Fushë Kosovë

Me datë 25.05.2024 rreth orës 09:35 policia rajonale e Ferizajt ka pranuar një informatë me telefon nga një femër...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img