Lajme

Besnik Salihu,një i ri shumë i suksesshëm në listën garuese të LDK-së në Kacanik


Publikuar më:


Besniku karieren politike e ka filluar në vitin 2014  Drejtor  për  Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në komunën Kacanikut ,ku gjatë asaj kohe ka qenë ndër drejtorët më të suksesshëm të komunës

Pastaj në mandatin e fundit ka qenë në asamblenë komunale si kadidati më i votuar nga lista e Lidhjës Demokratike të Kosovës në Kaçanik

Besniku me profesion është ekonomist dhe njihet si një biznismen i suksesshem

Qëllimet e tij në mandatin e ardhshëm si asambleist janë mbrojtëja e interesave dhe fuqizimi i biznezeseve në komunën tonë

Besniku është pjesë e listës garuese të LDK-së në Kaçanik me nr 6

To Top