17,04,2024

BE i dhuron automjete terrenore Maqedonisë për ballafaqim me migrimin

Must Read

Prej tyre, 31 dedikohen për nevojat e Policisë kufitare të MPB-së dhe dy automjete terreni janë për nevojat e Qendrës për menaxhim me kriza (QMK). Nga Delegacioni kumtojnë se mjetet janë furnizuar përmes fondit të BE-së ‘Masa të veçanta’ qëllimi i së cilës është mbështetja e institucioneve qeveritare në nivel kombëtar dhe lokal.

Në dorëzimin e donacionit në MPB janë paralajmëruar fjalime të Hahn-it, ministrit të MPB-së, Agim Nuhiu dhe drejtorit të QMK, Agron Buxhaku. /Telegrafi/

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img