17,04,2024

BDI kërkon shfuqizim të vendimit për shpërbërjen e Parlamentit

Must Read
BDI

“Bisedimet janë të pa alternativë, nuk ka mënyrë tjetër përveç se një marrëveshje politike. Zgjidhja duhet të gjendet përmes mbledhjes së sërishme të Kuvendit, dhe ndoshta këtu është propozimi që Gjykata Kushtetuese të anulojë vendimin për shpërbërjen e Kuvendit, mirëpo bisedimet për gjetjen e një zgjidhjeje gjithëpërfshirëse janë të paalternativë dhe ato duhet të vazhdojnë”, tha ai.

“Nuk ka alternativë, nga kriza nuk mund të dalim pa një marrëveshje politike nga faktorët kryesor politik në vend. Kjo mënyrë nuk është konsensuale, partitë politike duhet të vazhdojnë të gjejnë një konsensus për gjetjen e një zgjidhjeje”, ka deklaruar në një deklaratë për Alsat-M, Osmani./ lajmi.net.

The post BDI kërkon shfuqizim të vendimit për shpërbërjen e Parlamentit appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img