04,03,2024

Baraliu: Kushtetuta menaxhohet keq!

Must Read

baraliu

Njohësi i çështjeve kushtetuese dhe profesori Mazllum Baraliu, në emisionin Politikë me Sejdi Demiri ka thënë se Kosova nuk ka mundësi që pakufi të sakrifikojë Kushtetutën për të përmbushur disa të drejta.

“Nëse ne e kemi degraduar Kushtetutën për keq kryesisht, p.sh. rasti i logos së komunës së Prizrenit  dimë që janë fut me imponim sepse aty nuk e kanë pyetur askënd, pastaj cili është standardi i Kushtetutës  kur cenojë në mënyrë drastike, trashgëmin kulturore si Lidhja e Prizrenit, kurse ajo e serbëve nuk është prekur dhe nuk është dëmtuar dhe kjo është rrugë e gabua”, ka thënë ai.

Sipas tij, të gjitha këto sfida që po na ndodhin janë nga keq menaxhimi i Kushtetutës së Kosovës, edhe nga qytetarët pa dallim etnie, komuniteti serb duhet të bindën njohin vendin e Kosovës

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për falsifikim të parasë në Ferizaj 

Me datën 28.02.2024, rreth orës 23:00 policia e stacionit në Ferizaj ka pranuar një informacion se në një lokal,...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img