21,02,2024

Banka Botërore sot prezanton Raportin Ekonomik për Evropën Juglindore

Must Read

banka-boterore_8321

Banka Botërore sot do të prezantojë Raportin e Rregullt Ekonomik për Evropën Juglindore.

Sipas një njoftimi të mëhershëm, Raporti fokusohet në performancën dhe perspektivën ekonomike në vendet e Evropës Juglindore si dhe faktorët që ndikojnë në parashikimet për rritjen ekonomike.

Prezantimi bëhet në zyrat e Bankës Botërore në rrugën Prishtinë- Fushë Kosovë./KosovaPress/

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img